CAP DE SETMANA MOLT INTENS EN QUANT A COMPETICIONS REPRESENTADES PELS NOSTRES NEDADORS I NEDADORES DEL CLUB NATACIÓ TORTOSA.

EL DISSABTE 29 D’ABRIL PEL MATÍ, A LES INSTAL.LACIONS DEL COMPLEX WIN TORTOSA, ES VA CELEBRAR LA FINAL COMARCAL ORGANITZADA PEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE EN COL.LABORACIÓ AMB EL CLUB NATACIÓ TORTOSA. EL REGIDOR D’ESPORTS XIMO MARTORELL VA ENTREGAR ELS TROFEUS ALS PÒDIUMS ESCOLARS, AMPLIAMENT OCUPATS I DEFENSATS PELS INTEGRANTS DEL NOSTRE CLUB. PER LA TARDE LI TOCAVA EL TORN ALS ALEVINS FEDERATS QUE VAN COMPETIR A LA PISCINA DEL CN AMPOSTA OFERINT UNA GRAN IMATGE COM A EQUIP SOBRETOT EN LES PROVES DELS 200 BRAÇA I 200 PAPALLONA.

EL DIUMENTE 30 D’ABRIL, ANNA BERTOMEU I JORDI VARAS VAN DESPLAÇAR-SE FINS A L’AMETLLA DE MAR PER A COMPLETAR LA TRAVESSIA TUNA RACE EN AIGÜES OBERTES EN LES DISTANCIES DE 2,5 KM I 5 KM RESPECTIVAMENT, ACOSENGUINT UNA MERITÒRIA 3A POSICIÓ SUB 20 FEMENINA I 4A POSICIÓ DE 40-49 MASCULÍ. CAL DESTACAR EL FORT ONATGE PEL VENT QUE BUFAVA DE TERRA A MAR I QUE VA DIFICULTAR EL DESNVOLUPAMENT DE LA PROVA.