Aquest cap de setmana les instal.lacions esportives del CN Vendrell han estat escenari del Campionat Provincial de Clubs.

L’equip de natació del Club Natació Tàrraco es va tornar a proclamar campió provincial de natació.

A la puntuació final per equips, dels vuit clubs participants en la doble sessió del campionat, el CN Tàrraco en va resultar guanyador; el seguien el CN Reus Ploms en segona posició, i el CN Amposta en tercera. El CN Tortosa va quedar en cinquena posició. Van participar 40 nedadors, 8 Benjamins, 9 Alevins, 11 Infantils 12 Jún/Abs. Destacar: La 3a posició del relleu 4×50 estils, Anna Bertomeu i Adrià Bermúdez van passar de ronda a les eliminatòries, rebaixant el seu temps individual. Jordi Castellà i Josep Maria Rosello-Figueras van quedar 1er i 2on respectivament en la prova dels 200 estils, Júlia Díaz la 3a posició en 100 esquena, Jordi Castellà 2a posició als 100 papallona. Es van rebaixar marques personals com la d’Adam Essamati (100 Braça), Júlia Díaz (100 Pap) Anna Bertomeu (100 Esquena) i Jeyson Diaz(100 lliures)