🪅El Club Natació Tortosa tancarà l’any de la millor manera possible… NEDANT! 🏊El dia 31 de desembre des de les 9:30 arrancarem amb la jornada. Per tal d’adaptar-nos a tots els nivells, categories i que tothom pugui participar gaudint al màxim, hem organitzat 5 grups amb diferents formats i temps de sortida. 🕦                                                                                                       Aquest any totes les donacions aniran cap a la Fundació Tutelar de les Terres de l’Ebre. Tots aquells participants que puguin i vulguin podran col.laborar portant un dolç 🧁 o qualsevol tipus de menjar nadalenc (Torró, polvorons…) perquè ningú es quedi sense celebrar el Nadal com toca!                                                                                                                            

Us hi esperem a TOTS!!! Som-hi🤍❤️

Grup 1: Realitzarà 5 blocs de 20×100 cada (1’50») Tindrà 10 min de descans entre blocs.                                                                     Grup 2: Realitzarà 5 blocs de 18×100 cada (2′) Tindrà 10 min de descans entre blocs. Per tots aquells que vulguin fer-ne 100, com en portaran 90, farem un últim bloc de 10×100 per a assolir elrepte.                                                                                                                      

Grup 3: Per tots els Alevins i Segon equip, farem 50×100 en blocs de 10. Tindran 15 min de descans entre blocs i cada bloc serà diferent tot utilitzant material, variant estils…                                                                                                                                                           

Grup 4: Per tots els Benjamins. Amb ells ho farem en format relleu col.laboratiu, entre tots sumant el màxim nombre de metres possibles.                                                                                                                                                                             

Grup 5: Durant tot el matí, quedarà habilitat el carril nº 0 per tots aquells pares o usuaris que vulguin venir i participar fent metres amb total flexibilitat i al seu ritme.